Behöver du hjälp med din husgrund i Stockholm?

Om AK Entreprenad AB

När du behöver hjälp och erfarenhet samt gedigen utbildning inom området husgrunder, så kommer alltid en kontakt med oss att löna sig. Här kommer all information att bearbetas korrekt, samt att du alltid får en offert på det arbete som ska utföras samt det material som krävs för jobbet. Med vår gedigna erfarenhet och professionella hantverkare inom bygg och anläggning samt entreprenad får du alltid det bästa resultatet.

Vi utför alla typer av förekommande husgrunder och ser alltid till att göra det rätta valet för alla som ska bygga sitt eget hus. Detta baseras alltid på den rätta konstruktionen och de rätta beräkningarna, vilket sammankopplas med en kostnadseffektiv lösning rörande priset och kvaliteten på det material som ska användas. Här är inget främmande och kontakta oss gärna gällande allt som har med husgrunder att göra rörande platta på mark, krypgrund, källargrund eller någon annan förekommande grundkonstruktion.

Välkommen

Husgrunder Stockholm är en webbplats för AK Entreprenad. AK Entreprenad utför professionella arbeten med husgrunder i Stockholm med omnejd.

Kontakta oss

Alexander Allerskog
Telefon: 08 – 570 325 50
Mail: alexander@akentreprenad.se

Eller använd kontaktformuläret